ZATERDAG 27 MEI WORKSHOP BURN-OUT

logo-site-met-tekstZaterdag 27 mei


Workshop BURN-OUT 
bij Eigenweis Coaching

13:30 tot 16:00

 

Hoe pak je de oorzaken van dreigend overwerkt zijn, of jouw burn- of bored-out aan?

In deze workshop ga je aan de slag met jouw energie- en grensoverschrijdende valkuilen, word je bewust van je keuzes en onderzoek je samen met de paarden met welke keuzes en met welk gedrag je jouw grenzen op tijd aan kunt geven. Je krijgt niet alleen inzichten, maar ook leermomenten om daadwerkelijk in te zetten in je dagelijks leven.

 

Ervaringsgericht voelen en leren

Met de paarden ga je leren voelen hoe “de energievlag er bij hangt”, zodat je dat in je thuissituatie toe kunt passen. En daarnaast ga je heel ervaringsgericht voelen hoe jij de opties “nee”, “niet nu” of “het moet anders” , kunt en mag toepassen van jezelf. Door de feedback die de paarden geven, krijg je bijzondere leermomenten die je  mee neemt om in praktijk toe te kunnen passen.

Coachen met paarden is een intense en bijzondere ervaring om stappen te maken die blijvend verandering opleveren. Het contact met de paarden, hun vermogen om jou te laten ervaren wat de veranderingen met je doen, zorgen dat jouw keuzes veel beter toepasbaar blijven.

 

De kosten bedragen € 45, p.p.   Workshops vinden altijd plaats in kleine groepjes.

Voor meer informatie en inschrijven: e-mail

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *