Team Coaching

Teamcoaching met paarden is een unieke invulling van een teambuildingsactiviteit. Bedrijfsmatig kan het veel opleveren als het team met de paarden op zoek gaat naar verbeteringen in de communicatie en rol- en taakverdeling.

Ook voor sportteams kan deze manier van teambuilding hele verfrissende inzichten bieden waardoor de teamprestatie verhoogd kan worden.

 

Bij teamcoaching ga je met een groep mensen en de paarden op zoek naar jullie rollen en onderlinge energieën.

In een veilige omgeving word je uitgenodigd te ontdekken wat jouw rol is, hoe jouw signalen overkomen in een groep en hoe je die signalen of rol zou kunnen ontwikkelen in het belang van jezelf en de groep. De paarden helpen jullie hierbij tijdens de opdrachten en met hun aanwezigheid en reacties op jullie gedrag.

De groepsprocessen uit het dagelijks  zakelijk of persoonlijk leven komen met de paarden erbij op een veilige manier bloot te liggen. Teamcoaching mag ook gewoon heel leuk en tegelijkertijd leerzaam zijn!

 

Bij groepscoaching bewaak ik de individuele persoonlijke veiligheid. Groepscoaching gaat daardoor minder diepgaand in op persoonlijke vraagstukken dan individuele coaching. Maar er komen zeker veel waardevolle inzichten naar boven waar je als groep, maar ook individueel weer mee verder kunt.

 

De gebruikte methodes bestaan uit:

  • ervaringsgerichte praktische coachopdrachten
  • systemische en metaforische benaderingen
  • observatieopdrachten

 

Vanwege de veelheid aan energieën, mensen en signalen zijn bij teamcoaching met paarden altijd twee coaches aanwezig.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan via: Contact